pühapäev, detsember 06, 2009

Luubi juubel


Luubijuubel - ütle seda nüüd kiiresti ja kolm korda järjest! Ei tulnud välja? Pole oluline. Nüüd ütle poleolulinepoleolulinepoleoluline :)

Oijaa, see nädalavahetus oli väga pidune. Reedel siis Luubi juubel, tõesti tore pidu. Ma olin tegelikult päris üllatunud. Suhtusin sellesse kutsesse alul veidi skeptiliselt aga hiljem ei saanud kuidagi tulema. Pillimehi oli rohkelt, peo alguses mängiti lavalt, üksiti ja kaksiti, bändid vaheldusid ja rahvas tantsis. Siis jalutati rongkäigus lauldes läbi linna Änni kohvikusse. Üks korralik rahvapidu või rahvamehe pidu ikkagi. Kõige vahvam oli see, kui pärast kolm pillimeest ühe loo teise otsa mängisid (kaks kitra ja üks korts), rahvas laulis kaasa ja tantsis väsimatult. Isegi Õllepruulija tehti ära. Ja seda kõike tillukeses ruumis, kus veidi seda laadi tunne nagu tantsiks bussis.
Kui kaua see möll seal kestis ei teagi, sest läksin varakult koju, nii nelja paiku hommikul :) Varakult, sest laupäevaks olin kutsutud pulma. Selleks oli ju ka veel tantsujalgu vaja. Fazz võttis naise, ilusa ja toreda, õnne, õnne neile! Seegi pidu oli lausa super. Veidi kahju ainult, et need nii järjestiku said, praegu on muljed veidi puntras. Selline folgijärgne segadus on sees, üks tants ja möll hakkab kohe pihta, kui silma kinni panen...

Kommentaare ei ole: