neljapäev, aprill 20, 2006

Susssservussser

Sa arvad, et kui püüad ja pingutad, sebid ja planeerid ja kõik sujub, siis ongi kõik korras. Täna tegin tühja tööd - päev otsa mõtetut tõmblemist. Ojaaa ma sain objektiivi kätte, tnx (see on siiras!). Põrutasin siis edasi Salmesse (Arstide Päevad), vaikne oli sel aastal - no mis seal´s ikka, rohkem otsimist - ei muud. Üks obje, mille Naat saatis näitas errorit (nagu oligi karta), teine sobis aga teravustada tuli enamasti käsitsi -no vähemalt sai pilti teha.
Kirke käitus enamvähem -ainus pingutus oli see vankri ja lapse (lisaks kaamera kaelas ja lapse päevane söögikraam) kolmandale korrusele tassimine. Ühe korra käisin ilmaasjata, teine sats läks õnneks. Keegi onkel (ilmselt Salmest) lohutas, järgmine aasta on meil lift ka :)
No olgu, sain mõned näod, mõned prominendid pildile - laps oli paari tunni pärast tüdinenud. Otsustasin koju ära minna - homme ka päev.
Kodus selgus, et kui miski peab p...e minema, siis nii see ka läheb. Fotokas pilte vaadates oli veel kõik ok, arvutisse tõmmates ka, aga vot miskil hetkel tekkis error, error ja oligi kööga :( Mu püüded ja katsetused ei kandnud vilja. Pildid ei avanenud, kaameras näitas CF kaart errorit, siis jälle kaaridlugeja lihtsalt ei töödanud... Vahepeal näitas korraga, et no image ja CF full, krt.
Peale mõtetut närvikulu tegin kaardile format, kaart töötas jälle - pildid tuleb aga homme uuesti teha.
Tahan tagasi must-valge filmi juurde, ilmuti-kinniti, punane laborivalgus, rahulik solistamine, aega mõtelda, aega vaadata.

1 kommentaar:

Anonüümne ütles ...

...amatõõride asi :)