reede, juuni 30, 2006

Aus rahvas


Türi tehisjärve ääres on vesiratas, ärge muretsege, et sularaha pole. Maksta saab ka hiljem, pane täpne raha lihtsalt postkasti, vaata kella kaua sõitsid, sest keegi teine seda sinu eest ei tee :)

kolmapäev, juuni 28, 2006

Haamrid


Vanades asjades on oma võlu, juhusel ja sümbolitel kummaline mekk. Veidral kombel, sattusin ma seda raamatut lapates kohe, kui näpu lehtede vahele torkasin, just sellele leheküljele. Mõni kehitaks õlgu aga mul kohe omad meenutused... Täna töötlesin vanu pilte, mis ma juba ammu lubasin näha saata ja leidisin selle. No, ma lobisesin samal ajal Naadiga, eks see aitas unustatud klõpsu meenutada. Jajaaa, minu kiiks aga siit edasi uus seos, et sel laupäeval kogub üks lugupeetud Haamer teised kokku, sest 100 on ümmargune nummer.

esmaspäev, juuni 26, 2006

Tuli, mosse, kassid ja palju lapsi :)


Üks tõeliselt mõnus pidu oli. Märksõnadeks - vana mosse, kassid, palju lapsi, viinavabriku maja ja no sõbrad ja tuli ikka ka :)





neljapäev, juuni 22, 2006

Liftinupp

Eilne `ma pean oma tekstid valmis kirjutama` päev möödus suve algusele kohaselt -- ikka logeledes. Algas kõik Maiu lõpetamisest KUMU auditooriumis, sinna lihtsalt ei mahtunud sisse ja nii sai tunnike kohvikus parajaks tehtud. Siis õnnitlused ja piknik Kadrioru pargis, punane vein valgetel pükstel aga muidu mõnus ja lõõgastav. Ja selge see, et kui juba kord tuldud, siis tasuta pääsmetest näitustele ei saanud ju ära öelda. Liiati olin ma juba ammmmmu Lelele lubanud, et me seal kord ikka ära käime (no, et kui raha saan...). Väga vahva oli, ainult tööpäev jäi lühikeseks, sest tagasi tulles istusin bussis ummikutes, krrr. Vähemalt tulid seal loksudes pähe luuletuse esimesed read. Asi seegi :)

esmaspäev, juuni 19, 2006

Peole!


Pole võimalik, juba läbi see lahe pidu, DJ Karmo ja Kauri möllasid ja ma ei näinudki, bäääääää...
Ic! Õepojast saab raudselt tanstulõvi :)

neljapäev, juuni 15, 2006

Peldikud

No nii, kas ma olen nüüd pervo või Gunstnik, kui juba peldikuid pildistan. Thjah, kui peab lahterdama, siis pigem viimane ja siis ka tugeva ´k´-ga :) Aga tegelikult oli käsil projekt ajakirja Autobild jaoks - uuriv ajakirjandus ikkagi - et kuidas on olukord maanteäärsetes vetsudes.
Sinine on Statolis, küllap teate isegi, teine oli samas kõrval asuvas pubis-baaris, kusagil Tallinn - Pärnu maanteel. Lõbus oli niimoodi salaja pilti teha, järjekorda tekitada, et siis itsitades ja vett laskmata välja tulla.

reede, juuni 09, 2006

Kahega saab rohkem


No isu on sel lapsel tõesti hea! Kuigi võib ju tunduda, et hoitakse ikkagi näljas, kui kohe kahe kahvliga toitu ahmima peab. Ma arvan, et ta lihtsalt ei suuda otsustada, kas olla emme moodi vasakukäeline või selline tavaline :) Samas neid vasakukäelisi sugulasi on tal ju veel - näis, näis...

esmaspäev, juuni 05, 2006

Liina linnas, õeke silmas

Samal ajal kui mina õekese pilku tabada püüdsin, jäädvustas tema - salaja, ka meid Kirkega. No kadreerimisega on õekesel veel raskusi, kes siis pea nii julmalt välja lõikab (ic) aga muidu ju peris osav või mis!

pühapäev, juuni 04, 2006

Mütaki

Eile, noorte tenniseturniiri finaalmängudel. Aga selle noormehe võit jäi seekord tulemata...